11. Kariyer Gelişim Günleri

Kadir Has Üniversitesi, şehrin merkezinde, 1400 yıllık tarihi geçmişi ile Avrupa Birliğinin Kültür Mirası çerçevesi içinde En İyi Korunmuş Tarihi Bina ödüllü Cibali Kadir Has Merkez kampüsünde Kariyer Günleri Başlıyor.

Sektör-Üniversite işbirliğinin öneminin farkındalığıyla, öğrencilerin staj ve kariyer planlamalarında destekleyici etkinliklerin yapılması anlayışı çerçevesinde, Kadir Has Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından 10 yıldır düzenlenmekte olan Kariyer Gelişim Günleri’nin, 11.’si bu yıl 4-5 Nisan 2016 tarihlerinde Cibali Kadir Has Merkez Kampüsü’nde gerçekleştirilecektir.

Bu yıl geçmiş yıllardan farklı olarak, bir fuar düzeninde gerçekleşecek Kariyer Gelişim Günleri etkinliğimizde, katılımcı kurumlar stant kurabilecek, kurumlarındaki açık pozisyonlar için CV toplayabilecek ve dilerlerse ilgilendikleri adaylarla salonlarımızda ön görüşme yapabileceklerdir.

Katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

4-5 Nisan 2016 tarihlerinde düzenlenecek “11.Kariyer Gelişim Günleri” etkinliğimizde katılımcı olarak bize vereceğiniz destek bizleri onurlandıracaktır.

Saygılarımızla,

Not: Kariyer Gelişim Günleri etkinliğimize katılmak ve stant açmak için lütfen Başvuru Formu 'nu [email protected] - [email protected] 'gönderebilirsiniz.

11. Kariyer Gelişim Günleri