Connected Digital Hackathon - Global Edition

Accenture Digital olarak 11- 12 Kasım tarihleri arasında 11 şehrin (Roma, Londra, İstanbul, Dubai, Bangalor, Şangay, Manila, Singapur, Mexico City, Şikago ve Monterrey)  katılacağı Global “Connected” Digital Hackathon düzenliyoruz.

Accenture Digital Global Connected Hackathon, yazılıma ve inovasyona ilgi duyan üniversitelerin 4. sınıf öğrencileri, yüksek lisans öğrencileri ve 1 ila 3 yıl arasında deneyimi olan start-up’lara açık olacak.

24 saat sürecek olaran Hackathon’da yarışmacılardan topluma değer katabilecek bir hizmet, ürün veya prototip oluşturmaları beklenecek.

Yarışma sonucunda kazanan ilk 3 takım toplamda 15.000 TL tutarında hediye çeki ile ödüllendirilecek ve İş Ortaklarımızın çeşitli özel ödüllerini kazanacaklar.

İstanbul’da birinci olan takım daha sonra bölgesel yarışmada ve bölgesel turu geçerse global’de fikrini temsil etme ve daha birçok ödül kazanma fırsatı yakalayacak.

Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz:

www.accenture.com.tr/ThinkHack

Accenture Türkiye