Kadir Has Üniversitesi Öğrenci ve Mezunlarına Ücretsiz Girişimcilik ve Yenilikçilik Sertifika Programı

İNEO Girişimcilik, Yenilikçilik ve Teknoloji Transfer Merkezi, Kariyer Merkezi ve Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin işbirliğiyle hazırlanan “Girişimcilik, Yenilikçilik Sertifika Programı, Kadir Has Üniversitesi’nin öğrenci ve mezunlarını 21. Yüzyılın yeni iş dünyasına hazırlamayı hedeflemektedir. Üniversitenin Doğa Bilimleri ve Mühendislik, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler, İletişim, Hukuk ve, Sanat ve Tasarım Fakültelerinin öğretim üyeleri tarafından her cumartesi 10:00-16:00 saatleri arasında toplam 7 hafta ve 42 saat sürecek eğitimin sonunda başarılı olacak katılımcılara “Girişimcilik ve Yenilikçilik Başarı Sertifikası” verilecektir.