Aktek Bilişim - Yaz Dönemi Staj Programı

Nasıl bir Şirketiz?
Aktek Bilişim, bir Akkök Holding kuruluşudur. Müşterilerimize, Kurumsal Bilgi Sistemleri (Oracle E-Business Suite), İş Zekası, Yazılım Geliştirme, Sistem Yönetim Hizmetleri alanlarında projelendirme, kurulum ve destek hizmetleri sunmaktayız.
Staj programımızda seninle, yani yazılım dünyasının genç yetenekleriyle birlikte çalışacağımız için çok heyecanlıyız. Kariyerine yazılım sektörünün yenilikçi ve lider firmasında dinamik bir başlangıç yapmak istiyorsan kariyerinin oturumunu Aktek’te açmaya davet ediyoruz.

SEN’de aradığımız temel özellikler;
• Üniversitelerin ilgili Mühendislik (Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği vb.) veya İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinin 3. veya 4. sınıflarında eğitime devam eden veya yeni mezun
• Staj zorunluluğunun bulunması
• Eğitim alınan ilgili kurumdan ‘staj kabul formu’ / ‘zorunlu staj belgesi’ vb. evraklarının ıslak imzalı alınmış olması ve bu belgelerin ilgili eğitim kurumu tarafından onaylanmış olması
• İş kazası ve meslek hastalıklarına karşı 5510 no'lu yasa gereğince Eğitim Kurumu'nca sigorta işleminin yapılması ve sigorta priminin ödenmesi
• Staj sürecini önemseyen ve sürekli gelişimi için bir fırsat olarak gören
• Yeni teknolojileri öğrenmeye ve sürekli gelişime önem veren
• Java uygulamaları, android ve ios mobil uygulama geliştirme, ERP üzerinde yazılım geliştirme, iş zekası ve raporlama, iş analizi, vb. alanlarda kariyer planlayan
Aradığımız özellikler sana uyuyorsa aramıza Sen de gel, sen de hayatına ve hayatımıza +1 değer kat.
Hazırlanan özgeçmişlerin detaylı olması tercih nedeni olacaktır. Staj başvuruları kabul edilen öğrenciler sözlü mülakat için görüşmeye davet edilecektir.
Son başvuru tarihimiz: 29 Mart 2019

Zorunlu yaz stajı boyunca, stajyerlerimiz kendileri için planlanan staj programını uygulayacaklardır.