4C1H - Görsel İletişim Tasarımı Stajyeri (Uzun Dönem)

İnsanla, insan için çalışıyoruz. İşveren markası, kurum kültürü, iç iletişim projeleri, eğitimleri ve danışmanlık hizmetlerimizle "Holistik Çalışan Deneyimi"​ felsefesini ortaya koyuyor, inandığımız formülü uyguluyoruz. 4C1H’de biz, insan kaynakları ve iletişim tecrübemizle, İK süreçlerini iyileştirip, geliştiriyor ve sadelikten ödün vermeden dijital dünyaya açıyoruz.

Pazarlama sektörü kendini 4P (Product, Price, Place, Promotion) ile ifade ederken, biz de çalışan deneyimi ve işveren markasının formülünü yazarak 4C1H (Connection, Competence, Commitment, Contribution, Human)
ile işi büyütüyor, odağımıza insanı alıyoruz.

Üniversitelerin Grafik Tasarım veya Görsel İletişim Tasarımı Bölümünden son sınıf öğrencisi olan,
Tercihen bu alanda staj tecrübesi olan,
Creative Suite programlarına hakim (Adobe Indesign Photoshop, Illustrator programlarını etkin bir şekilde kullanabilen.),
Tercihen iyi derecede İngilizce bilgisine sahip,