Lojistik ve E- Ticaret Operasyon Alanında Part - Time Çalışma İmkanı

Arvato Supply Chain Solutions, tedarik zinciri yönetimi ve e-ticaret alanında faaliyet gösteren yenilikçi ve lider uluslararası bir servis sağlayıcıdır. Telekomünikasyon, Yüksek Teknoloji, Eğlence Otomotiv, Banka, Sigorta, Sağlık, Tüketici Ürünleri ve Yayıncılık alanlarındaki endüstri uzmanlarıyla bir araya gelinmektedir. 15.000’den fazla çalışan, dünya çapında pratik ve uygulanabilir çözümler ve hizmetler sağlamak üzere bir araya gelmektedir. Arvato müşterilerinin stratejik büyüme partneri olarak, son dijital teknolojiyi kullanarak, tüm dünyada tedarik zinciri ve e-ticaret platformlarını geliştirir, yönetir ve optimize eder. Arvato partnerlerinin verimliğini ve performansını ölçülebilir bir şekilde artırmak için çalışanlarının bilgi birikimini doğru teknoloji ve uygun iş süreçleriyle birleştirir. Arvato Supply Chain Solutions, hisselerinin tamamına sahip olan Bertelsmann’a bağlı bir şirkettir.

Günlük /Haftalık Depo Destek (Öğrenci- Yeni Mezun)

Üniversite okurken iş hayatına alışmak ve deneyim kazanmak istiyorum diyorsan yapman
gereken tek şey ilanımıza başvuruda bulunman.
Lojistiği kalbinden öğrenmek isteyen, e-ticaret operasyon süreçlerinde farklı depo noktalarında
süreçleri öğrenmeye hevesli,
Tuzla-Gebze lokasyonlarımızda günlük-haftalık çalışmak isteyen, sonraki zamanlarda sürekli
iletişim ağımızda yer alarak belirli dönemlerde bizimle olmaya devam edecek ve ilerde hep
bizimle birlikte olma fırsatını yakalayabilecek, üniversite öğrencisi veya yeni mezun takım
arkadaşları arıyoruz.
 Çalışma ve öğrencilik hayatında tecrübe edinmeye istekli,
 18 - 25 yaş aralığında,
 Müşteri ve hizmet odaklı çalışma yetkinliğine sahip,
 Sorumluluk sahibi,
 Yoğun iş temposuna ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
 İstanbul Anadolu Yakası veya Gebze, Darıca, Çayırova bölgelerinde ikamet eden, edebilecek
olan.
Not: Çalışma günleri öğrencinin haftalık ders programına göre belirlenecektir. Yemek ve
servis imkânı bulunmaktadır. Günlük çalışma ücreti 80 TL olarak belirlenmiştir.