RICOH TURKEY - Sosyal Medya Uzmanı

RICOH TURKEY BASKI ÇÖZÜMLERİ LTD. ŞTİ.
1936 yılında kurulan Ricoh, dünyanın dört bir yanındaki küçük ve büyük ölçekli işletmelere, üretim amaçlı baskı çözümleri, belge hizmetleri, danışmanlık, yazılım ve donanım hizmetleri, ses-görüntü-video konferans sistemleri, sunmaktadır.
ABD, İngiltere, Singapur, Çin ve Japonya'da bulunan bölgesel merkezlerinin yanısıra 180 ülkede satış ve destek, üretim, araştırma ve geliştirme faaliyetleri yürütmektedir.
Ricoh Grubunun bir iştiraki olan Ricoh Türkiye, “faaliyet gösterdiği pazarda karşı konulamaz çekiciliği ile en güvenilen marka olmak” vizyonu ile 01 Nisan 2014 tarihinde kurulmuştur.
Şirketimizin Marketing ekibinde görevlendirilmek üzere Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler:

• Üniversitelerin tercihen İletişim Fakültesi, Reklam, Pazarlama ve Halkla İlişkiler lisans bölümlerden mezun,

• En az 3 yıl PR ajansı deneyimi olan,

• MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen,

• Türkçe sözlü ve yazılı ifadesi güçlü olan,

• İleri derecede İngilizce bilen,

• Dünya pazarlama trendlerini yakından takip eden,

• Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.

• Seyahat engeli olmayan,

Görev Tanımı:

• PR ve sosyal medya ajansları ile kurum ilişkilerini yürütülmesi,

• Kurumsal iletişim fırsatlarının takibi, web sitesi kurumsal içerik güncellenmesi,

• Sosyal medya hesapları için içerik üretilmesi ve yönetilmesi,

• Basın içeriklerinin hazırlık takibi, raporlanması,

• Kurumsal iletişim hafızasının düzenli arşivlenmesi,

• Fuar, etkinlik, vb. organizasyonların düzenlenmesi