VIDEOGRAPHER ve SOSYAL MEDYA ELEMANI ÇALIŞMA ARKADAŞI ARANIYOR

Film and Foil yılların tecrübesinin, devrim yaratan teknolojilere yaptığı yatırımlarının, kaliteden ödün vermeyişinin, tüm dünyadan seçkin üreticiler ile kurduğu işbirliklerinin getirisi olarak bina ve araç cam filmleri, araç renk ve efekt folyoları ve kalıcı araç boya koruma sistemleri kapsamlarında pazar lideridir.
Çözüm ortağı, uygulayıcı partneri ve distribütörü olduğumuz Xpel, MACtac, Matrix Micro-Coatings ve Feynlab gibi markalar ile araç bakım, cam filmi ve renk değiştirme folyoları kapsamındaki en önemli ve en gerekli ürünlerin dünya klasmanında en üst kalite ve performansa sahip olanlarını tüketicisi ile buluşturabilen, çeyrek asırlık sektör deneyimine ve bilgi birikimine sahip kuruluşuz.

NİTELİKLER

-Video montaj ve grafik tasarım programlarını (After Effects, Corel Draw, Ilustrator vb.) iyi derecede kullanan,

-Tasarım zevkine sahip, vizyonu geniş ve kreatif

-Üniversitelerin tercihen iletişim Fakültesi öğrencisi/mezunu

-Sosyal medya yönetimi, grafik ve video içerik üretimi konusunda kendini geliştirmek isteyen,

-Instagram, Facebook, Twitter, Google+, Youtube gibi mecralara iyi derecede hakim,

-Profesyonel -fotoğraf makinası kullanabilen, asgari olarak temel fotoğrafçılık bilgilerine sahip,

-Trendleri ve global işleri takip eden, yaratıcı içerik üreterek markasına değer katacak

-Türkçe dilbilgisi ve imla kurallarına hakim

-Girişken yapıda, çok görevli çalışma mantığına adapte olacak

-19-25 yaş arası

-Part-time veya Full-time çalışmaya uygun

SORUMLULULAR

-Markalarımızın tüm grafik tasarım ihtiyaçlarını (sosyal medya postları, video çekimi ve kurgusu, katalog, broşür dizayn vb.) karşılamak.

-Sosyal medya hesaplarımızı takip etmek ve yönetmek. Sosyal medya mecralarında algı yönetimini sağlamak ve gelen misafirlerin değerlendirmelerini düzenli olarak yönetime iletmek ve gerektiğinde yanıtlamak

-Sosyal medya için tüm içerik kurgulamalarını yapmak ve görsel tasarımları üretmek. İçerik üretimi konusunda gerektiğinde fotoğraf ve video çekimleri yapmak ve bunları sosyal mecralarda kullanmak.

-E-ticaret sitemizin görsel içeriklerini oluşturmak ve güncellemek ve siteyi takip etmek

-Haftalık ve aylık düzenli plan ve raporlama yapmak