En son teknolojiyle tüm üretim makine ve donanımı yenilenen KOSKA, kapasitesini ve kalitesini daha da arttırarak helva, tahin, pekmez, reçel, bal, lokum, kağıt helva, krokan, pişmaniye, kakaolu fındık kreması ve geleneksel Türk tatlıları üretiminin yanısıra, kurduğu tam teşekküllü ve modern laboratuarda gıda mühendislerinin yoğun emekleri sonucunda, tamamen doğal tatlandırıcılar kullanarak diyabetik helva, badem ezmesi ve reçel üretimini gerçekleştirmeyi başarmıştır. Türk Diyabet Cemiyeti ve İstanbul Teknik Üniversitesinin ortaklaşa onayladığı ve “Gıda Tarım ve Hayvancılık” Bakanlığı’nın izni ile üretimine geçilen bu diabetik ürünlerle, KOSKA dünya ve Türk gıda sanayiinde önemli bir başarıya imza atmıştır.
