10. Kariyer Gelişim Günleri

“Kadir Has Üniversitesi 10. Kariyer Gelişim Günleri”, Kariyer Merkezi ve Mezunlarla İlişkiler Ofisi tarafından 6-8 Nisan tarihlerinde, Cibali ve Selimpaşa Kampüslerinde gerçekleştirildi. 3 gün boyunca, 20 farklı firmadan 30’a yakın konuşmacının sunumu ile gerçekleşen etkinlikler öğrencilerin kariyer planlamasına ışık tuttu. Öğrencilerin, sektörel olanaklardan ve profesyonel iş dünyasındaki güncel gelişmelerden haberdar olmalarını amaçlayan organizasyonda konuşmacılar deneyimlerini, önerilerini ve sundukları iş ve staj olanaklarını paylaştılar.

Etkinliğe, Garanti Bankası, Ata Yatırım, Atig Yatırım Menkul Değerler gibi Türkiye’nin önde gelen Finans şirketlerinden, T-Mob, İnvemo gibi mobil çözümler sunan şirketlere, DHL gibi lojistik sektöründe faaliyet gösteren şirketlerden, Inditex gibi zincir mağazalar sektörünün önde gelen şirketlerine kadar bir çok şirket davet edilerek öğrencilerin farklı sektörleri ve iş imkanlarını tanımaları amaçlandı.

Etkinlerle, yurt dışında iş ve staj arayan öğrenciler için, Global İş İmkanları ile ilgili de bir sunum yapıldı.

Öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile, Liderlik ve Değişim ve Gelişim alanlarında seminerler de verildi.

10. Kariyer Gelişim Günleri