Apple Store İşe Alım Etkinliği

Kariyerinize benzersiz bir mağazada başlayın.

Kariyerinizi başlatın.

Tutkunuzu ve uzmanlığınızı, insanların Apple ürünlerini tanımalarına ve onlardan en iyi şekilde yararlanmalarına yardım etmek için kullanacaksınız. Müşterilerimizin, çalışma, oyun oynama, yaratıcı işler yapma ve iletişim kurma biçimlerini değiştirmemize yardımcı olacaksınız.

Gelin, kariyerinizi bizimle nasıl geliştirebileceğinizi görün.

Tarih: 24/02/2015

Saat: 12.00 - 13.30

Sunum 14.00 - 16.00

Mülakat Yer: Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü Galata Salonu

İlk kez Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirelecek İşe Alım Etkinliği toplantısına katılıp katılamayacağınızı bildirmek için lütfen Kariyer Merkezinize [email protected] adresine mail göndererek kayıt yaptırın.

Mülâkat’a seçilmek için özgeçmişinizin bir kopyasını 18 Şubat’a kadar [email protected] adresine göndermeyi unutmayın.

Apple Mağazaları hakkında daha fazla bilgi almak için www.apple.com/jobs/tr/retail sayfasına göz atın.

Apple Store İşe Alım Etkinliği