İş Hayatına Giriş Seminerleri 2 - HUKUK

Türkiye'nin önde gelen Hukuk Büroları ve en iyi avukatları Kariyer Merkezi ve Hukuk Fakültesi Akademik Etkinlik Ekibi İşbirliğiyle Kadir Has Üniversitesi’nde sizlerle Buluşuyor!!!

Hukuk Seminerlerine katılarak, staj olanakları, mezuniyet sonrası iş olanakları hakkında bilgi edinebilir, en iyi hukuk büroları ile tanışma fırsatı bulabilirsiniz.

Seminerlerde şu an Türkiye'de bulunan bürolar ve avukat ihtiyaçları konuşulacaktır. İyi bir Avukat olmak ve başarılı olacağınız alanı seçmek için yapmanız gerekenler en bilgili ve deneyimli kişiler tarafından sizlere aktarılacaktır.

Etkinliğimizde ayrıca iyi bir Avukatın CV'si nasıl olmalı ve mülakatta neler konuşulmalı konularında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

İş Hayatına Giriş Seminerleri 2 - HUKUK