İş Hayatına Giriş Seminerleri I: Bilgi ve İletişim Teknoljileri

İş Hayatına Giriş Seminerleri I. Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Teknoloji konusunda alanında lider firmalar, Turkcell, Huawei ve Millenicom Kadir Has Üniversitesi'nde öğrencilerle buluşuyor !

Seminere katılarak, staj olanakları, mezuniyet sonrası iş olanakları hakkında bilgi edinebilir, alanında lider bu firmalarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz.

Seminerde işe alımlarda adaylarda aranan koşullar hakkında konuşulup, iş hayatına giriş aşamasında ve sonrasında başarılı olmak için yapmanız gerekenler en bilgili ve en deneyimli firmalar tarafından sizlere aktarılacaktır.

Ayrıca, seminerde iş başvurularında CV'nizin nasıl olması gerektiği ve Mülakatta başarılı olma yöntemleri gibi konulara da değinilecektir.

Seminer Programı ve Konuşmacılar:

15:00-15:20 Turkcell New Technology Business, Product Manager, Uygar Boynudelik,

15:20-15:40 Huawei Technologies, Cooperation and Pre-Research Department Director, Özcan Özay,

15:40-16:00 Millenicom, Corparate Marketing Manager Nedim Mitrani.

16:00-16:20 Soru/Cevap

Seminer Günü:10 Aralık Salı

Seminer Saati:15:00-17:00

Seminer Yeri: Galata Salonu

**Seminere katılan öğrencilere Sertifika verilecektir, ve katılım 1 KSS yerine geçecektir.

İş Hayatına Giriş Seminerleri I: Bilgi ve İletişim Teknoljileri