İşaret Dili Eğitimi Sertifika Programı

Değerli Öğrenciler,

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi olarak İşaret Dili Sertifika Programında Amacımız insanların bu zamana kadar çok da farkında olmadıkları konuyu daha ön plana taşımaktır. Bu sebeple, okulumuzda işaret dili eğitimi vermeyi kararlaştırdık. Bu dili öğrenmekle hem kendinizi geliştirecek hem de mezun olduğunuzda özgeçmişinizde değerli bir sertifika bilginiz olacaktır. Bununla birlikte, günümüz teknolojik kelimelerini de işaret diline dönüştürmek için atılımda bulunuyoruz. Teker teker kelimeleri belirleyip, işaret dili karşılığı olmayanları bu dile kazandırmak istiyoruz. Bu sertifika programında Neslihan Kurt (Okan Bayülgen’in programından da çok iyi tanıdığınız bir yüz) derslerin verilmesinden sorumlu olacaktır. Bu sebeple hem güncel bir konuda bilgi sahibi olmak hem de keyifli derslerle kısa bir sürede bu dili öğrenmek istiyorsanız, sizleri aramızda görmek istiyoruz.

Programa Kimler Katılmalı?

Bu program, bir dil eğitimi olduğu için isteyen herkes katılabilir. Bu katılım sonucu alacağınız katılım belgesi ile hem işaret dilini öğrendiğinizi belgeleyebilecek, hem çalışacağınız kurumlarda işitme engelli bireylerin istek ve sorunlarını anlatabilecek, kısada iletişimde bulunabilecek bir eleman olacaksınız. Böylece sosyal bir sorumluluğu da yerine getirerek duyarlılığınızı gösterme şansını elde edeceksiniz.

Program Tarihleri ve Eğitim Ücretleri

Eğitim; 13 Aralık 2014 - 24 Ocak 2015, arasında Cumartesi günleri saat 10.00 - 14.00 arasında düzenlenecek toplam 7 hafta olarak gerçekleşecektir.

Program ücreti

Kadir Has Üniversitesi Öğrencilerine 400 TL’dir.

Online başvuru için; http://activity.khas.edu.tr/yasam_boyu_egitim/

Bilgi almak için;