Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Staj Bilgilendirme Toplantısı

Staj bilgilendirme toplantısı Zorunlu Staj dersi seçen veya gönüllü staj yapmak isteyen öğrencilerimizi, neden staj yapıyoruz ve stajın iş hayatındaki önemi, staj başvuru süreçleri, staj için hangi şirketlerin tercih edilmesi gerektiği, stajın hangi dönemlerde kaç gün yapılabileceği, staj yaparken dikkat edilmesi gerekenler, staj bitiminden sonra doldurulup staj danışmanlarına teslim edilecek belgeler gibi konularda bilgilendirmek amacıyla yapılacaktır.

Toplantıda her bölümün kendi staj danışmanı ve Kariyer Ofisi yetkilileri tarafından sunum yapılacaktır.

Staj konusunda bilgi almak isteyen tüm Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerini 5 Mart Salı günü, 13:00-14:30 saatleri arasında Cibali Salonu’na bekliyoruz.

khaslogo