İş Hayatına Giriş Seminerleri 2 - Pazarlama ve Satış

İlki Hukuk alanında gerçekleşen İş Hayatına Giriş Seminerleri'nin ikincisi Pazarlama ve Satış alanında devam ediyor.

İş dünyasından alanlarında deneyimli ve başarılı konuklarımızın, bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları ve sektörde başarılı olma yollarını anlatacakları seminerlerimize tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Murar Eser

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme ve Boğaziçi Üniversitesi, Executive MBA mezunu olan Murat Eser, kariyerine Migros'ta Kategori Uzmanı olarak başlamış ve oradan Coca Cola İçeçek'e geçmiştir. 2008 yılından itibaren Coca Cola İçecek'te çeşitli alanlarda çalışan Murat Eser, halen Coca Cola İçecek Bölge Satış Müdürü olarak iş hayatına devam etmektedir.

Murat Demirhan

Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Murat Demirhan, Gillette ve Procter&Gamble şirketlerinde üst düzey satış ve pazarlama pozisyonlarında geçirdigi 10 yılı aşkın kariyerin ardından, Ocak 2011'da Markapon'a Genel Müdür ve ortak olarak görev yapmaktadır.

Elif Büyükak Kunter

Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu Elif Büyükak Kunter, mesleki kariyerine Şahinler Holding Kurumsal İletişim departmanında başlamış, Radikal Gazetesi, Caretta İletişim, TTNET gibi şirketlerde, kurumsal iletişim departmanının tüm süreçlerinde görevler üstlenmiştir. 2008 yılından bu yana Secretcv.com’un Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalışma hayatına devam ediyor. Aynı zamanda insan kaynaklarını sosyal medya ile buluşturan Sosyalik Medya ajansının Kurumsal İletişim çalışmalarına destek oluyor. İstanbul Üniversitesi Kariyer Gelişim Merkezi Danışma Kurulu Üyesidir.

Seminer Tarihi: 11 Aralık 2012, Salı Saat: 13:00-16:00

Seminer Yeri: Galata Salonu