İş Hayatına Giriş Seminerleri: Kamu

İş Hayatına Giriş Seminerleri 3

KAMU SEKTÖRÜNDE İŞ OLANAKLARI

Kpss sınavına hazırlanarak Hazine Müsteşarlığı, SPK, Merkez Bankası, BDDK gibi prestijli kurumlarda çalışmak ister misiniz? Ya da Vergi Müfettişi, Kaymakam veya Dışişleri Bakanlığında meslek memuru olmak ister misiniz? Belki de Adli veya İdari Hakimlik sınavı düşünüyorsunuzdur? Tercihiniz her ne olursa olsun; ister son sınıf öğrencisi isterse 1,2,3. Sınıf öğrencisi olun, ne yapmak istediğinize karar vermelisiniz!

Eğer geleceğinizi düşünüyorsanız, 11 Aralık Perşembe günü saat 12.00-13.00 arasında Galata Salonunda kariyerinizi planlamak üzere bekliyoruz.

Murat Eğitim Kurumlarının uzman rehber hocaları, sizleri; başta KPSS sınavı olmak üzere, ALES, DGS, YDS ve diğer meslek sınavları ile ilgili aydınlatacaklar.

· Seminere katılanlara çekilişle, ücretsiz kurs ve kaynak kitap armağan edilecektir.

· Katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

· Seminer 1 KSS ders saati olarak sayılacaktır.

Yer: Galata Salonu, Kadir Has Üniversitesi, Kadir Has Kampüsü, Cibali / İstanbul

İş Hayatına Giriş Seminerleri: Kamu