KARİYER YOLCULUĞUNDA YOL ARKADAŞIN OLSUN İSTER MİSİN?

Değerli Üçüncü ve Dördüncü sınıf öğrencilerimiz;

Nasıl bir iş hayatı beni mutlu eder ve başarıya ulaştırır?
Doğru sektör veya şirket seçimini yapmak için kendimi ne kadar iyi tanıyorum?
Nasıl bir yol belirlemeliyim ki istediğim kariyer hedefine ulaşabileyim?
İş hayatında karşılaşabileceğim değişimlere nasıl adapte olabilirim?
Bu ve buna benzer soruların cevabını bulmak istemez misin?

Kadir Has Üniversitesi ve Adler Central Europe işbirliği ile 2016 – 2017 eğitim ve öğretim yılında üniversitemizde “Gönüllü Koçluk” projesi başlatmaya karar verdik. Bu proje kapsamında, Adler’in profesyonel koçları ile 6 seansı kapsayacak birebir koçluk alma imkanınız olacaktır.

Bu sayede üniversite hayatınızın sonuna yaklaştığınız bu stratejik süreçte, uzun yıllar boyunca hayatınızın büyük bir kısmını kapsayacak olan iş hayatınız ve buna bağlı kariyeriniz ile ilgili derinlemesine bir çalışma yapma imkanınız olacaktır.

Peki nedir bu Koçluk?

Koçluk kişinin kendisidir. Koçluğun temeli kişinin kendisi ile ilgili değişimidir. Koçluk yolculuğu değişime adapte olabilmektir. Koçluk, koçluk alan kişinin derin düşünmesini sağlayarak farkındalıklarını,

potansiyellerini keşfetmesine yardımcı olarak bunları ortaya çıkaran bir sistemdir. Koç danışanını dikkatli dinleyip oradan hareketle çok güçlü sorular soran ve kişiye alan açarak onu destekleyen kişidir. Danışanın gitmek istediği hedefte onun yol arkadaşıdır.

Kariyer yolculuğunuza başlamak üzere olan siz, üniversite sonrası kariyer yolculuğunuz ile ilgili doğru kararları verebilmeniz için koçluğun ne olduğu ile ilgili Adler’in 02/11/2016 tarihinde saat 14:00’de Cibali Salonu'nda yapacağı sunuma katılımınızı bekliyoruz.

Konu hakkında daha fazla detayı seminerde bulabilirsiniz.

KARİYER YOLCULUĞUNDA YOL ARKADAŞIN OLSUN İSTER MİSİN?