Online 'Akademik Kariyer ve Araştırma Projeleri' semineri gerçekleştirildi!

Kariyer Ofisi öncülüğünde pandemi döneminde online olarak yürütülen etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Şadi tarafından 28 Mayıs Perşembe günü akademik kariyer, araştırma projeleri ve yurtdışında akademik kariyer üzerine üniversite hayatı ve sonrasında ihtiyaç duyulan bilgiler doğrultusunda öğrenci ve mezunların önünü açacak "Akademik Kariyer ve Araştırma Projeleri" isimli bilgilendirici online bir oturum gerçekleştirildi.

Üniversitemizin en önemli hedeflerinden olan araştırma üniversitesi olma kimliğini öğrenci ve mezunlarına da benimsetmek; Dünya'da ve Türkiye'de bu süreçlerin nasıl yönetildiği, akademik kariyer ve lisansüstü eğitime dair online bir etkinlik düzenlendi.

Öğrenci ve mezunlar ile 60 kişilik bir katılım ile gerçekleştirilen yaklaşık 2 saat süren oturum soru-cevap kısmı ile sona erdi.

Yalçın Şadi Online Etkinlik