9.Kariyer Günleri

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ 9. KARİYER GÜNLERİ

24 -26 Mart tarihleri arasında gerçekleşen 9.Kariyer Günleri Finans, Havacılık ve Sağlık gibi farklı sektörlerden alanında öncü firmalar Cibali kampüsünde ağırlandı.

ATIG Yatırım Menkul Değerler firması Genel Koordinatörü Okan Böke "Finans Sektörü'nde Kariyer, Staj ve İş Olanakları" hakkında konuşmasını yaptı.

THY Yer Operasyon Standartları Döküman Yönetim Müdürü Mehmet Tayfur Doğan "Havacılık Sektörü'nde Kariyer, Staj ve İş Olanakları" adlı konuşmasını yaptı.

Huawei İşe Alım Takım Lideri Berna Tonus "Huawei Ar-Ge Merkezi İş Olanakları" adlı konuşmasını yaptı.

Eczacıbaşı Holding Sağlık Grubu Başkanı Sedat Birol "Kampüsten Kariyere Başarının Temel Anahtarları" adlı konuşmasını yaptı.

Yenibiris.com İş ve İK Destek Yönetmeni Murat Babadalı "İş Ararken Fark Yarat" adlı konuşmasını yaptı.

ISG İnsan Kaynakları Danışmanlık Şirket Kurucusu Andreas Vetr "Global Dünyada İş Olanakları ve İş Arama Yöntemleri" adlı konuşmasını yaptı.

Ariş Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş "Mücevherin Türkiye ve Dünyadaki Ticari Yeri, Tasarımdan Satışa Uzanan Yolculuk, Online Satış, Marka ve Önemi" adlı konuşmasını gerçekleştirdi.

Alafortanfoni Reklam Ajansı Ajans Başkanı Demir Çilingir "Yazık, onca okudu ola ola reklamcı mı oldu?!" adlı konuşmasını gerçekleştirdi.

Kariyer Mimarı Bilişim Akademisi Eğitim Birim Müdürü Ercan Bozkurt "Bilişimde Kariyer" adlı konuşmasını gerçekleştirdi.

Cibali Kampüsü'nde yapılan Kariyer Günleri'nde 5 seminere katılarak "Kariyer Günleri" sertifikası almaya hak kazanan öğrenciler:

Alp Züre Ayşegül Arıtan Behlül S. Yeşilbağ Dehen Serra Aydoğdu Elif İpek Erbirer

H.Gamze Konuralp Hakan Narman İbrahim Can Yalvaç İrem Nur Demirel Kutay Gülbiten

Orkun Gürler S. Çağrı Çetinkaya Sadettin Demirel Şeref Gökalp Caner Selin Hayır

"Global Dünyada İş Olanakları ve İş Arama Yöntemleri" sertifikasını almaya hak kazanan öğrenciler:

Adil Yılmaz Alp Züre Ayşegül Arıtan Begüm Batal Behlül Yeşilbağ

Burak Kuzu Caner Celasun İ. Cem Gürel Ender Gezer Enis Özgür

İ. Erdoğan Kızıltaş Erkut Kıvanç Ezer H.Gamze Konuralp İbrahim Can Yalvaç İrem Nur Demirel

Kutay Gülbiten Oğuz Yaman Oğuzhan Yılmaz Orkun Gürler S.Çağrı Çetinkaya

Sadettin Demirel Şeref Gökalp Caner Yazgı Eravutmuş

"İş Ararken Fark Yarat" sertifikasını almaya hak kazanan öğrenciler:

Artin Can Bahanoğlu Ayşegül Arıtan Begüm Batal M. Begüm Çavuşoğlu Bora Öztürk