Pazarlama Alanında İş Olanakları: Kozmetik ve FMCG Sektörü

Değerli öğrencilerimiz,

14 Aralık Perşembe günü, Galata Salonu’nda, 12:00-13:00 arasında yapılacak Seminerimize davetlisiniz. Seminer Engin Grup İK Müdürü tarafından yapılacak olup, ilgili sektör ve bu sektörde başarı olanaklarının yanı sıra grup bünyesinde bu sene açılan iş ve staj olanaklarından da bahsedilecektir. Seminere CV’leriniz ile gelip, İK çalışanlarına CV’lerinizi staj ve/veya iş başvurusu için iletebilirsiniz. Seminere katılacak tüm öğrencilerimize sertifika verilecektir. Engin Grup ve markaları hakkında detaylı bilgileri aşağıda görebilirsiniz.

Engin Grup bünyesinde bulunan Yöntem Kozmetik A.Ş. hayata dokunan uluslararası standartlarda bilinirliliği ve güvenilirliği kanıtlanmış kozmetik, parfüm ve hızlı tüketim ürünlerinin satış ve dağıtım ağını, proaktif yenilikçi ve tecrübeli ekipleriyle sürdürülebilir stratejiler üzerine kurarak her zaman ilk tercih edilen distribütör olma vizyonuyla faaliyetlerine devam etmektedir.

Engin Grup bünyesinde bulunan MM Group; Clarins, Guerlain, Coty Prestige , Calvin Klein,Davidof, Joop, Jill Sander, Marc Jacobs vb.), Versace, Kenzo, Bvlgari, Lancaster gibi dünyanın tercih ettiği markaların, Türkiye selektif kozmetik ve parfüm pazarında lider satış ve dağıtım firmalarındandır.

Engin Grup bünyesinde bulunan Yöntem Profesyonel hayata dokunan uluslararası standartlarda bilinirliliği ve güvenilirliği kanıtlanmış Wella Professionals, SP, Sebastian, SP Just Men, Londa vb. profesyonel saç boyası ve saç bakım ürünlerinin satış ve dağıtım ağını, proaktif yenilikçi ve tecrübeli ekipleriyle sürdürülebilir stratejiler üzerine kurarak her zaman ilk tercih edilen distribütör olma vizyonuyla faaliyetlerine devam etmektedir.

Pazarlama Alanında İş Olanakları: Kozmetik ve FMCG Sektörü