'Rock Your LinkedIn Profile!' etkinliği gerçekleştirildi.

Kariyer Ofisi, "Rock Your LinkedIn Profile" etkinliğinde, LinkedIn Dublin Bölge Yöneticisi Arda Solmaz'ı öğrenci ve mezunlarla buluşturarak; 'LinkedIn profili nasıl oluşturulur, profilimi nasıl geliştirebilirim, iş ve staj imkanları ile farkedilme yolları nelerdir?' sorularını cevaplayarak bilgilendirici bir sohbet gerçekleştirdi.

İş dünyasındaki kişilerin diğer kişilerle iletişim kurması ve bilgi alışverişi yapması amacıyla kurulan profesyonel sosyal paylaşım platformu “LinkedIn” iş ve staj bulma süreçlerinde de kişilerin aklına gelen ilk platformlardan birtanesidir. Günümüzde yaşadığımız pandemi süreci ile günlük hayattaki bütün rutinlerin online ve evden gerçekleştirilmesi kişilerin iş ve staj başvurularınıda online olarak yürütmesine sebep olmuştur. Bu süreçte LinkedIn gibi iş ve staj imkanlarının daha fazla olduğu platformların önemleri daha da artması ile LinkedIn kullanımı üzerine bilgilendirici bir oturum gerçekleştirildi.

LinkedIn Dublin Bölge Yöneticisi Arda Solmaz ile 7 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilen “Rock Your LinkedIn Profile!” isimli online etkinliğe çok sayıda mezun ve öğrenci katıldı.

Kariyer Ofisi

LinkedIn Foto