Staj Seferbirliği 2021 -

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda yürütülen ve başvuruları 22 Şubat'ta başlayacak "Staj Seferbirliği" programı üniversite öğrencilerine mezun olmadan önce iş deneyimi kazanma fırsatı sağlanmış olacak ve bu fırsat, kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, yeni girişimler ve KOBİ'lerce de desteklenecektir.

Programda, kamu kurumları ve özel sektör kuruluşları, adayların kişisel bilgilerini görmeden akademik, sosyal ve sportif başarılarından oluşan yetkinlik puanlarını baz alarak, liyakat esaslı ve şeffaf bir yöntemle staj teklifi sunacak. Gelen staj tekliflerini değerlendiren adaylar, aldıkları teklifler doğrultusunda istedikleri kurumda veya kuruluşta, karşılıklı belirleyecekleri tarih aralığında yıl sonuna kadar staj yapabilecek.

ENG:
The "Internship Mobilization" program, which is carried out under the coordination of the Presidential Human Resources Office and whose applications will begin on February 22, will provide university students with the opportunity to gain work experience before they graduate, and this opportunity will also be supported by public institutions, private sector organizations, new ventures and SMEs.

tciko