Yurt Dışında Yüksek Lisans ve Doktora

Sevgili KHAS’lı

Kariyer Ofisi olarak, eğitim hayatınıza yurt dışında devam etmekle alakalı planlarınıza katkı sağlamak istiyoruz.

Yurt dışıyla ilgili kariyer planınıza destek olmak için de senden bazı sorulara yanıt vermeni istiyoruz.

Yurt dışında yüksek lisans ve doktora eğitimi almakla ilgili ne aşamada olduğunu ve motivasyonunu öğrenebilirsek biz de senin sorularına cevaplayacak etkinlikler hazırlayabilir, seni bu kariyer planında doğru kişilerle buluşturabilir, okullardan kabul almanla alakalı sana ne gibi önerilerde bulunabileceğimizin üzerine çalışabiliriz.

Yurt dışında yüksek lisans ve doktora eğitimi almakla alakalı merakı, araştırması ve çeşitli girişimleri olan tüm öğrencilerimizin bio’daki formu doldurmasını rica ederiz.

——————-

Dear Students,

As the Career Office, we want to support your plans to continue your education abroad.

In order to support your career plan abroad, we would like you to answer some questions.

If we can find out what stage you are in and your motivation about getting a master's and doctorate education abroad, we can prepare activities that will answer your questions, bring you together with the right people in this career plan, and work on what suggestions we can give you about getting accepted from schools.

We kindly ask all our students who have research and various initiatives related to their master's and doctorate education abroad to fill out the form in our bio.

Yurt Dışında Yüksek Lisans ve Doktora