Görsel Tasarım Uzun Dönemli Stajyer-Kuveyt Türk Katılım Bankası

İş Tanımı
Bankada Kampüs programı kapsamında Eğitim ve Geliştirme Müdürlüğümüzün Eğitim Teknolojileri ve İnsan Kaynakları Müdürlüğümüzün İK Uygulamaları ve İş Geliştirme servislerinde istihdam etmek üzere uzun dönemli görsel tasarım stajyerleri aramaktayız.

Aranan Nitelikler

·        Üniversitelerin Bilgisayar ve Eğitim Teknolojileri, Grafik-Tasarım, Görsel İletişim Tasarımı, Bilgisayar Destekli Animasyon, Radyo, Televizyon ve Sinema bölümlerinde okuyan (Tercihen 2. ya da 3. Sınıf)

·        Aktif olarak Adobe Photoshop, Adobe Animate, Adobe Premiere, AfterEffects ve Illustrator programlarından en az birini kullanabilen; ara yüz tasarımına ilgisi olan ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen

·        Tercihen Scorm içerikli, etkileşimli e-içerik oluşturma programı olan Articulate kullanabilen