Grohe Türkiye - Uzun dönemli stajyer

En az 3. sınıf öğrencilerine Grohe-Türkiye'de staj fırsatı

Adayların en az 3. sınıf öğrencisi olması gerekmektedir.

·         Ofisimiz – Ümraniye Anel Plaza’da yer almaktadır.

·         Öğrenciler haftada 20 saat / 2.5 iş günü çalışacaktır.

·         Bu program dahilinde ödeme (maaş) + yemek ücreti de verilecektir.

·         Program kapsamında şirketimizin pazarlama departmanında; reklam, kampanya, digital içerikler, etkinlik organizasyonu, iç iletişim konularında kendilerinden destek alınacaktır, çok yoğun bir süreçte olunmasından dolayı stajerlere işi öğrenmeleri için harika bir fırsat sunulacaktır.

·         Bu program tüm Ortadoğu’da aktif olmasından dolayı dönemsel olarak Dubai ofisimizde ögrencilerimizi bir araya getirerek regional ofis iletişimini de öğrenmeleri sağlanmaktadır.

·         Öğrencilere program sonrasında iş istihdamı sağlanması da söz konusudur, bu sebeple mesleğinde idealist olan, çalışma hevesi ve motivasyonu yüksek öğrencilerin başvuru yapması beklenmektedir.

·         Regional ofislerle sürekli iletişim halinde olmamızdan dolayı adayların akıcı İngilizce konuşabiliyor olması gerekmektedir.