Logo Yazılım Log-in Winter Staj İlanı

Türkiye’nin en büyük halka açık yazılım ve en büyük yerli iş yazılımları kuruluşu Logo Yazılım, kurulduğu 1984 yılından bu yana sektörün öncü şirketlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdüren Logo Yazılım mikro işletmelerden kurumsal büyük işletmelere kadar farklı ölçeklerdeki şirketler için uygulama yazılımı çözümlerini pazara sunmaktadır. 4 farklı ülkede, 7 farklı noktada, 1.300’den fazla çalışanı, 800’ü aşkın iş ortağı ile bugüne kadar üzerinde pek çok firmanın büyüme yolculuğuna eşlik ederek sürdürülebilir başarının temellerini oluşturmayı amaçlamaktadır.

Log-in Winter Staj programı nedir?

Kariyerine yazılım sektöründe devam etmek ve bu alanda kendisini geliştirmek isteyen öğrenciler için tam zamanlı bir staj programıdır.

Başvuru Koşulları Nelerdir?

Lisans programlarında 3. veya 4. sınıf, önlisans programlarında 2. sınıf olan öğrenciler başvurabilmektedir.

Yazılım ekiplerine başvuru yapan adaylar teknik test aşamasına dahil olacaklardır.

SON BAŞVURU TARİHİ 15 ARALIK 2022 PERŞEMBE GÜNÜDÜR.

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN.