Olam Food Ingredients Progıda Tarım Ürünleri San. ve Tic. AŞ Yeni Yetenekler Programı // Progıda Tarım Ürünleri San. ve Tic. AŞ New Talents Program

Olam Food Ingredients Progıda, 2011 yılının şubat ayında Gıdapro tarafından Tire Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulmuş, 2013 yılında üretime geçmiştir. 2016 yılının Ağustos ayı itibariyle Gürsüt ailesinin bir üyesi olarak üretime devam Progıda; çevre süt işletmelerinden alınan peynir altı suları işlenerek en sonunda pulverize yöntemiyle kurutularak Peynir Altı Suyu Tozu elde edilmektedir.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Olam Food Ingredients Progıda was founded by Gıdapro in February 2011 in Tire Organized Industrial Zone and the production was started in 2013. By August 2016 Progıda which continues the production as a member of the Gürsüt family procures whey powder in a plant by processing whey taken from nearby dairy businesses and finally dries it with the pulverizing method.

Aranan Nitelikler:

Pazarlama & Satış, Kurumsal İletişim ve Dijitalleşme departmanlarında görevlendirilecek,

• 4. sınıf üniversite öğrencisi, yüksek lisans öğrencisi veya yeni mezun,
  • Mühendislik veya İşletme ile ilgili bölümler tercih sebebidir.
  • En az 6 aydan 1 yıla sürecek ve haftada 2 gün veya 10 saat çalışabilecek,
  • İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,
  • Analitik becerileri güçlü,
  • İş organizasyonu ve planlama becerileri güçlü,
  • Yaratıcı ve yenilikçi yaklaşım,
  • MS Office uygulamalarında üst düzey yeterlilik,

OFI (Olam Food Ingredients) Türkiye’nin fındık iş kolundaki iş süreçlerinin desteklenmesinden sorumlu olacak, ilgili departmanda diğer ekip üyeleri ile koordineli olarak çalışacak uzun süreli stajyerler aramaktadır.

Qualifications:

In the departments of Marketing & Sales, Corporate Communications and Digitalization,

• 4th-year university student, master student, or new graduate
  • Engineering or Business Administration related disciplines are preferred.
  • Able to work at least 6 months to 1 year, 2 days or 10 hours a week
  • Excellent command of English
  • Perfect analytical skills
  • Very good organization of work & planning skills
  • Creative and innovative approach
  • Proficiency in MS Office applications

We are currently seeking long-term interns who will be responsible for supporting the business processes in Turkey Hazelnut Business in the related department in coordination with other team members.