Tüm Şirketler Grubu Satış Danışmanı

Tüm Şirketler Grubu; Türkiye ekonomisinin bel kemiği olan KOBİ’lerin hikayesine ortak olan, onların büyümesine yardım eden ve onların büyümesiyle gurur duyan bir danışmanlık şirketidir.
TÜM; bir işletmenin ihtiyacı olan bütün süreçlerle ilgili uzman danışmanları bünyesinde bulundurarak disiplinler arası bir çalışma yöntemini benimsemiştir.
Genç ve dinamik insan kaynağıyla geleceğe dönük stratejisini bütün çalışanların ortak katılımı ve önerileriyle planlayan şirket her geçen gün yenilenmekte ve büyümektedir.

Tüm Şirketler Grubu

Bünyesinde değerlendirilmek üzere Satış Danışmanı olarak görevlendirilecek çalışma arkadaşında ;

ARANAN NİTELİKLER

- Hizmet sektöründe satış ve pazarlama yapabilecek,

- Tercihen üniversite (lisans/ön lisans) mezunu,

- Ofis ortamı içinde ve dışında çalışabilecek,

- Ofis programları ve donanımlarını iyi derecede kullanabilen,

- Yazılı ve sözlü iletişimi etkin biçimde kullanabilen,

- Müşterilerin taleplerini karşılamak,

- Yeni müşteri portföyü oluşturmak ,

-Müşterileri sahada ziyaret etmek,

-Pazarlama faaliyetlerini organize etmek,

-Satış ekibinin başarı beklentisi vardır,

- Nitelikli takım arkadaşları aramaktayız.

İŞ TANIMI

İşe kabul edilecek kişi, 'Tüm Şirketler Grubu bünyesinde danışmanlık konusunda 'Kurumsal Satış Uzmanı olarak kendisine tahsis edilecek araç ve şirket hattı ile görev yapacak olup, kariyeri doğrultusunda kendisine gerekli teknik sektörel ve kişisel gelişim eğitim yatırımları yapılacaktır.