Uluslarararası İslami Yardım Vakfı - Zorunlu Staj İlanları

Uluslararası bir sivil toplum kuruluşu ve yerel bir vakıf olan Uluslarararası İslami Yardım Vakfı – Islamic Relief Türkiye stajlyerlerini arıyor. Genel merkezi İngiltere’de bulunan ve Dünya üzerinde 40’tan fazla ülkede insani yardım çalışmaları sürdüren organizasyonumuzun Türkiye şubesi olarak İstanbul ili Fatih ilçesindeki ofisimizde stajyer öğrenci istihdamı gerçekleştirmek istiyoruz.

Geleceğimiz olan üniversite öğrencilerine; meslek edindirme, çocuklara yönelik eğitim ve aktivite, Ramazan, Kurban, kış, kırtasiye gibi dönemsel yardım, afet ve acil durumlarda ayni ve maddi yardım, sağlık ve benzeri birçok alanda büyük projeler yürütmekte olan kurumumuzun İstanbul Ofisi’nde bulunan Proje, İnsan Kaynakları, Finans ve Muhasebe, Satın Alma ve Tedarik, İdari İşler, Kaynak Geliştirme, Medya gibi departmanlarında zorunlu staj dönemleri boyunca mesleki anlamda gelişmeleri için olanak sunarken, yeni nesillere sivil toplumu sevdirmek ve enerjileri ile sivil toplum sektörünü güçlendirmeyi ümit etmekteyiz. Uluslararası bir kurum olarak 7 farklı milletten insanın çalıştığı ofisimizde İngilizce ve diğer yabancı dillerde kendilerini geliştirme imkanı da mevcuttur.

Proje, İnsan Kaynakları, Finans ve Muhasebe, Satın Alma ve Tedarik, İdari İşler, Kaynak Geliştirme, Medya gibi departmanlarında değerlendirilmek üzere,

• İlgili bölümlerde eğitimine devam eden
  • Orta düzey MS Office(Word/Excel/PowerPoint) yetkinliğine sahip
  • Orta düzey İngilizce konuşma ve yazma yetkinliği olan
  • Öğrenmeye açık
  • Sorumluluk ve disiplin sahibi
  • Kültürel farkındalığa ve hassasiyete sahip olarak sağlıklı çalışma etiği sergileyebilecek
  • Sivil topluma ilgili

Öğrencileri vakfımız bünyesinde yetiştirmek istiyoruz. Geçmiş sivil toplum tecrübesi ve Arapça bilgisi seçimde öncelik sağlayacaktır.

İlgilenen öğrencilerin “Staj Başvurusu” konusu ile [email protected] adresine CV göndermeleri ve tercih ettikleri departmanı ilgili e-postada belirtmeleri rica olunur.