Uzun Dönem Stajyer | TAHA GİYİM / LC Waikiki

LCWaikiki markası ile Türkiye’nin en değerli markalar sıralamasında “Hazır Giyim ve Mağazacılık” sektöründe 1. sırada yer alan şirketimiz, yaklaşık 10 Milyar $ ciro hedefi, 56 ülkede 56.000’i aşkın çalışanı ve yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere toplamda 1000'in üzerinde mağazası ile Türkiye’nin en büyük gruplarından birisi olarak hızla büyüyor.

2023 yılında Avrupa’nın en başarılı üç giyim perakendecisinden biri olma vizyonumuzu gerçekleştirmek üzere hızla büyüyen grubumuzda “Stajyer” olarak aramıza katılacak ekip arkadaşlarımızı arıyoruz.

 

  • Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, Tekstil Mühendisliği ,Kimya ve Moda Tasarımı bölümlerinde öğrenciysen,
  • Okulun staj sürecinde SGK’nı karşılıyorsa,
  • 2023-2024 dönem stajında haftada en az 3 gün bizimle olabilecek ve en az 60 iş günü staj süresine sahipsen,
  • Sahada modelhane, tedarik ya da laboratuvar süreçlerini uçtan uca gözlemlemek ilgimi çeker diyorsan,
  • Öğrenmeye meraklıysan ve mezun olmadan önce deneyim ve yeteneklerini geliştirip yeni bir öğrenme yolculuğuna çıkmaya hazırsan,

 

"İyi giyinmek herkesin hakkı" diyerek çıktığımız bu yolda aramıza katılmak için hemen tıklayıp başvuru yapabilirsin.

Başvuru linki için tıklayın.