Eğitim ve Seminerler

Kariyer Gelişim Eğitimleri

Kariyer ofisi olarak, öğrencilerimizin kendilerini tanımaları, yeni nesil kariyer planlama yaklaşımları çerçevesinde yatkınlıkları ve yeteneklerine uygun mesleki tercihlerde bulunmaları, etkin iş arama yöntemleri ve istihdam edilme becerileri edinmeleri ve iş hayatına adım attıktan sonra da sektörel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden rekabet edebilirliği yüksek bireyler olabilmeleri için hem kendi ürettiğimiz hem de iş profesyonelleri tarafından verilen seminerler organize etmekteyiz.

Kariyer Günleri, Kariyer Fuarları

Her akademik yılın bahar döneminde organize ettiğimiz kariyer günleri bilişimden gıdaya, finansdan enerjiye farklı sektörlerde hizmet veren firmalar üniversitemizde misafir edilerek öğrencilerin pek çok firmayı aynı anda tanıma ve sorularını sorma şansı yakalamaktadır. Kariyer fuarlarında öğrencilerimiz aynı zamanda misafir firmalara özgeçmişlerini direkt iletebildikleri gibi firmaların iş ve staja alım kriterleri hakkında da detaylı bilgi sahibi olmaktadır.

Firma Ziyaretleri

Düzenlenen firma ziyaretleri ile öğrencilerimizin çeşitli sektörlerdeki firmalardaki kurumsal iklimi, iş yapış şekillerini, departman çeşitliliğini yakından görmesi ve iş profesyonelleri ile iş ortamında belirli bir süre geçirmesi hedeflenmektedir. Kariyer ofisi olarak, organize ettiğimiz firma gezilerinde katılan öğrencilerimiz iş dünyasını gözlemleme şansı yakaladığı gibi staj ve iş bağlantısı kurma, network yaratmasına imkan sağlamaktayız.

Düzenlediğimiz etkinlikler için lütfen tıklayınız.